Vi ste ovdje

Proizvodi

Svježe meso

Tragom našeg slogana, bolju hranu koju distribuiramo omogućavaju dugogodišnja obiteljska tradicija M.I. Braća Pivac, potrebe naših vjernih kupaca za kvalitetnom ponudom svježeg mesa, strogog pridržavanja zdravstvene ispravnosti kontrolirane sustavom kvalitete HACCP i ISO 9001 koju M.I. Braća Pivac provodi kao i internim sustavima kontrole od strane vrsnih veterinara, tehnologa, prehrambenih tehnologa i ostalog stručnog kadra.

Suhomesnati proizvodi

Spojem dugogodišnje tradicije proizvodnje suhomesnatih proizvoda i suvremene tehnologije svakodnevno na Vaš stol donosimo ukusne trajne i polutrajne proizvode iz asortimana PPK – Karlovačke Mesne Industrije.

Mesne prerađevine

Mesne prerađevine ističu se punoćom okusa i jamče Vam potpuni gastronomski užitak, a ujedno su lagan obrok i idealni za pripremu raznih kulinarskih specijaliteta.

Pileće i pureće meso

Dugogodišnje iskustvo varaždinske tvrtke u stvaranju zdrave i kvalitetne hrane priskrbili su njenim proizvodima veliko povjerenje potrošača, a sve zahvaljujući primjeni najsuvremenijih tehnoloških dostignuća i ustrajanju na visokim standardima u svakom segmentu poslovanja. Cekin i Vindon su među najprepoznativljivim brandovima iz bogatog asortimana tvrtke Vindija d.d.

Riba i riblji proizvodi

Pored svježeg mesa i mesnih prerađevina, ponuda Karlika d.o.o. obogaćena je asortimanom svježe i smrznute ribe i plodova mora pod brandom KOGO nastala iz suradnje M.I. Braća Pivac te brodara i proizvođača ribe iz cijeloga svijeta.

Subscribe to RSS - Proizvodi